banner div 2018

Groenvoorziening

Een prettige buitenleefruimte

Voorzie uw gemeente van een leefomgeving die weinig onderhoud vereist. Prettig voor omwonenden en uw budget, zonder consessies te doen aan schoonheid.

 

Planvorming en ontwerp

Betrokkenheid vanaf een pril stadium levert voor u een breed gedragen en gunstig eindresultaat op. Uw wensen en eisen worden in kaart gebracht en er is vanuit onze vakkennis aandacht voor een gunstig beheerplan. Hierbij is het onze doelstelling om verhoudingen tussen verschillende onderdelen van de buitenruimte in balans te brengen, zonder concessies te doen aan schoonheid. Zo realiseren we een prettige buitenruimte met minimale overlast voor omwonenden. Bij dit alles hebben wij oog voor uw budget.

 

Zelfstandige uitvoering

Voldoende man- en machinekracht staan klaar om uw wensen te realiseren. Aanleg,- en onderhoudswerkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd door opgeleid en aanspreekbaar personeel. Zij worden hierbij ondersteund door een breed assortiment aan machines en hulpwerktuigen. Er wordt rekening gehouden met bewoners en omgeving, en goed gecommuniceerd over de werkzaamheden en de voortgang.

 

Totale buitenruimte

Een verzorgt totaalbeeld van de buitenruimte vraagt om meerdere specialismen. Arma Infra BV, Civiele Techniek en Groenvoorziening biedt deze veelzijdigheid op basis van jarenlange kennis en ervaring.

Ga voor gericht advies en een prijsopgave

Maak een afspraak:

Kantoor: 0180 – 684566
Mark Borreman: 06 – 28820048
Arco vd Heuvel: 06 – 54761267

Adres: IJsseldijk West 108
2935 AR
Ouderkerk a/d IJssel

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input