Sportsingel Rotterdam

Ondergrondse Containers

Reconstructie woonwijk 2015

Hoofdstraat Bergambacht

Onderhoud

Geniet zorgeloos van een goed onderhouden tuin. Het hele jaar door.

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw tuin er alle seizoenen mooi bij ligt. Hoe vaak we uw tuin onderhouden bepaalt u zelf. Van wekelijks tot eenmaal per jaar. Geef uw wensen door en wij maken een jaarplanning met u. Dan weet u wanneer er wat wordt gedaan.

Aanleg

Zodra u tevreden bent met het ontwerp van uw tuin start de aanleg. Eerst moet de tuin voorbereid worden. Leeghalen en afvoeren van overtollige grond. Dan wordt zand en bemeste grond aangevoerd.

De volgende stap is het leggen van bestrating en plaatsen van eventueel hekwerk. Heeft u een vijver in gedachten? Dan graven we die uit en plaatsen de benodigdheden.

De laatste stap is de beplanting. Mooie aankleding wordt verzorgd met bomen, struiken en fleurige bloemen. Ook het gras wordt aangelegd.

Ontwerp

In de ontwerp fase verwerken we uw creatieve idee├źn tot een leefbare tuin. Praktische zaken worden gecombineerd met uw dromen.

Uw tuin wordt op schaal ontworpen met al de afmetingen nauwkeurig uitgewerkt. Neem de tijd om het totaalplaatje op u in te laten werken.

Met het ontwerp heeft u overzicht van al de wensen. Hiermee kunt u een gerichte prijs voor de aanleg van uw tuin van ons ontvangen.

Weet u al wat u wilt? Neem contact op om uw wensen op papier te zetten.